Din lott kan göra dig 5 miljoner rikare på en vecka!

Villachansen är ett helt unikt lotteri – högvinsten varje vecka är chansen på 2 miljoner.  Vinner du den kan du får du 2.000.000 kronor skattefritt – rätt in på kontot! Lotteriet passar alltså både den som vill ha ett nytt hem och den som redan bor i sin drömvilla. Chansen till högvinst dras en gång per månad. Dessutom lottar vi ut allt som kan förgylla livet i villa. Du kan vinna alltifrån presentkort på målarfärg, middagar och konserter, till växthus, pooler, bilar och en helt ny uppsättning möbler. Allt som kan ge extra lyx i tillvaron kan du vinna hos oss – det enda du behöver för att ha chansen är en lott!

Klicka här för att ta del av vinstplanen.

Allt överskott från lotteriet går till Plan International Sverige, som är en del av den globala barnrättsorganisationen Plan International, läs mer här.

Lottpris och lottnummer
En lott kostar 40 kr per vecka och det finns ingen bindningstid. Du kan enkelt säga upp din lott om du så önskar. Ditt lottnummer består av fem siffror som slumpas fram mellan 10000 och 99999

Vinnare och vinster
Varje fredag har du chans att vinna! Du kan rätta din lott på vår hemsida eller se i efterhand om du vunnit i dragningslistan som kommer tillsammans med lottbrevet som vi skickar hem till dig följande månad. Varje vecka har vi ett antal standardvinster på de olika nivåerna. Vinner du får du dessa om du inte gör något val. Men du kan också byta vinst genom att kontakta kundtjänst senast 14 dagar efter dragningen då du vunnit.

Du kan aldrig missa en vinst, eftersom vi bevakar ditt lottnummer. Blir du utvald att vara med i Högvinstdragningen kontaktar vi dig via telefon och brev, därför är det viktigt att de kontaktuppgifter du gett till oss stämmer.

Högvinstdragningen
Vinner ditt lottnummer högvinsten blir du inbjuden till Högvinstdragningen där du har chansen att vinna  2 miljoner kronor, eller motsvarande summa i kontanter, rätt in på kontot! Skattefritt! Du är garanterad minst 25.000 kr.

Jackpottdragningen
Varje år har alla lotter som deltagit i lotteriet chans att vinna 3 miljoner kronor. I december samlar vi ihop alla lotter som varit med i lotteriet under året och drar en vinnande lott i Jackpottdragningen. Om man vinner högvinsten får man vara med i 3 miljoner-dragningen där man kan vinna upp till 3 miljoner kronor– skattefritt!  Läs mer här!

Betalsätt
Du kan betala dina lotter via faktura eller Autogiro. Med Autogiro slipper du fakturaavgiften som för närvarande ligger på 25 kr. Om din lott inte är betald innan sista betaldag (se nedan) kommer du inte ha chans att vinna på din lott under den spelomgången.

Notera att när du går med i lotteriet får du hem ditt lottbrev med erbjudande om att betala din lott, en anmälan är alltså inte ett bindande lottköp.

Lottbrev och sista betaldag
Runt den 20:e varje månad skickar vi hem ett lottbrev till dig per post och sista betaldag är den Sista i månaden. I detta finns ditt lottbevis, dragningslistor från tidigare spelomgången, presentation av vinsterna för kommande spelomgång samt lite annat smått och gott. Ibland finns tävlingar i lottbrevet, så se till att alltid ta en titt.  har du autogiro och registrerat mail får du lottbrevet på mail istället från och med utskicket i februari 2020.

’Lotteriföreståndaren har ordet
Ett förmånslotteri är alltid en vinst!
Villachansen anordnas till förmån för Plan International vilket innebär att allt överskott oavkortat går till deras viktiga arbete. Sett till detta är Plan International alltid vinnare i Villachansen, tack vare dig som lottköpare!

Utöver detta har du stora chanser att vinna massor av lyxiga vinster varje månad, var sjätte lott är en vinstlott! Skulle du mot förmodan inte vinna under dina första 6 månader har Villachansen en vinstgaranti som gör att även du blir en vinnare.

Vi hoppas verkligen att du är med oss och tar del av denna fantastiska dubbelvinst!

Med vänlig hälsning

Mattias Blomquist
Lotteriföreståndare

Vill du veta mer om spelansvar och vår syn på det hittar du information, och även kontakt till Stödlinjen här.