Villachansen är ett helt unikt lotteri – högvinsten varje månad är nämligen en villa! Vinner du den kan du istället välja att få vinsten kontant, då får du 3.000.000 kronor skattefritt – rätt in på kontot! Lotteriet passar alltså både den som vill ha ett nytt hem och den som redan bor i sin drömvilla. Chansen till högvinst dras en gång per månad. Dessutom lottar vi ut allt som kan förgylla livet i villa. Du kan vinna alltifrån presentkort på målarfärg, middagar och konserter, till växthus, pooler, bilar och en helt ny uppsättning möbler. Allt som kan ge extra lyx i tillvaron kan du vinna hos oss – det enda du behöver för att ha chansen är en lott!

Klicka här för att ta del av vinstplanen.

Allt överskott från lotteriet går till Plan International Sverige, som är en del av den globala barnrättsorganisationen Plan International, läs mer här.

       Mattias Blomquist

Lotteriföreståndaren har ordet
Ett förmånslotteri är alltid en vinst!
Villachansen anordnas till förmån för Plan International vilket innebär att allt överskott oavkortat går till deras viktiga arbete. Sett till detta är Plan International alltid vinnare i Villachansen, tack vare dig som lottköpare!

Utöver detta har du stora chanser att vinna massor av lyxiga vinster varje månad, var sjätte lott är en vinstlott! Skulle du mot förmodan inte vinna under dina första 6 månader har Villachansen en vinstgaranti som gör att även du blir en vinnare.

Vi hoppas verkligen att du är med oss och tar del av denna fantastiska dubbelvinst!

Med vänlig hälsning